Στην κορυφή
υπηρεσίες

Οδικές Μεταφορές

Το οδικό τμήμα της UNIFREC καλύπτει διεθνείς και εθνικές διακινήσεις εμπορευμάτων.
Σκοπός του οδικού μας τμήματος είναι να επιτύχει άμεση παραλαβή και φόρτωση των εμπορευμάτων σας με σκοπό την ταχύτερη παράδοση στον τελικό προορισμό τους με ασφάλεια, υπευθυνότητα και συνεχή ενημέρωση.

Σε διεθνές επίπεδο, η εταιρεία μας διακινεί ολόκληρα φορτία σε ημερήσια βάση και προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης συρόμενων και επικαθήμενων οχημάτων, καθώς και άλλου τύπου φορτηγών όπως ψυγεία (reefer) και mega-trailer (3 μέτρα ύψος).

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στις διεθνείς οδικές μεταφορές είναι:

  • Φορτώσεις πλήρους φορτηγού (FTL)
  • Τμηματικές φορτώσεις (LTL/Groupage)
  • Πλήρεις φορτώσεις φορτηγών με ελεγχόμενη θερμοκρασία (Reefer)
  • Ειδικές μεταφορές

Σε εγχώριο επίπεδο, η UNIFREC είναι σε στενή συνεργασία με την εταιρεία VTRANS SA του Ομίλου VGROUP, και με ένα καλά οργανωμένο, αξιόπιστο και εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά, επιτυγχάνουμε παραδόσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια εντός 24 ή 72 ωρών, ανάλογα με τον προορισμό. Προσφέρουμε “door to door” παραδόσεις για τμηματικά φορτία και για ολόκληρα κοντέινερ.

Μέσω των συνεργατών μας, μπορούμε να προσφέρουμε εκτεταμένο στόλο οχημάτων για τις εθνικές σας μεταφορές, isotank container inox για μεταφορές υγρών φορτίων, φορτηγά αυτοκίνητα και trailer. Το μεγαλύτερο μέρος του στόλου είναι εξοπλισμένο με άδεια ADR για μεταφορά επικίνδυνων φορτίων, εφόσον απαιτείται.